Top
Üye Girişi Yeni Üye Kayıt Sepetim
Sepetinizde Bulunan Ürünler

Blog


Tatile giderken çantanızdan eksik etmeyeceğiniz BEE'O Ürünleri Neler Olmalı?

BEE'O Güneş Kremleri, En iyi güneş kremi, cilt bakım, vücut güneş kremi

Çocukların ve yetişkinlerin gereksinimlerine özel yaz paketleri BEE’O’dan! İşte, tatil zamanı geldiğinde yanınızda bulundurmanız gereken BEE'O ürünleri…

Yetişkinlere Özel Yaz Paketinin İçeriğinde Neler Var?

  • BEE'O APICARE Yüz Güneş Kremi: İçeriğindeki patentli saf Anadolu propolisi (A.P.E)® ve non-nano mineral çinko sayesinde SPF 50++ özelliğe sahip BEE’O Yüz Güneş Kremi, zararlı güneş ışınlarını cildinizin yüzeyinden yansıtarak uzaklaştırır! Makyaj bazı olarak da kullanılabilen doğal güneş koruyucu krem, zeytinyağı, shea yağı, B5, E vitaminleri ve aloe vera ile yoğun nem sağlayarak cildinizin nem dengesini korumaya yardımcı olur.
  • BEE'O APICARE Vücut Güneş Kremi: İçeriğindeki patentli saf Anadolu propolisi (A.P.E)® ve non-nano mineral çinko sayesinde SPF 50++ özelliğe sahip BEE’O Vücut Güneş Kremi, shea yağı, jojoba yağı ve aloe vera ile cildinizi derinlemesine nemlendirir ve besler.
  • BEE'O APICARE Doğal Roll On (Erkek ve Kadın): BEE’O Apicare Roll-On’lar, içeriğindeki non-nano mineral çinko ve Anadolu propolisi sayesinde vücudun doğal terleme dengesini bozmadan terleme nedeniyle oluşabilecek kötü kokuların önlenmesine yardımcı olur, kıyafetlerinizde leke bırakmaz.
  • BEE'O Propolis Kolajen Shot: İçeriğindeki 6500 mg tip1 ve tip3 sığır kolajeni, Anadolu propolisi ve C vitamini ile cilt güzelliğinizi doğal olarak destekleyen bu eşsiz ürün, aynı zamanda günlük C vitamini ihtiyacınızın tamamını karşılıyor. İçeriğindeki C vitamini sayesinde, cildin normal fonksiyonu için gerekli olan normal kolajen oluşumuna katkıda bulunuyor.
  • BEE'O Kudret Narı Kırmızı Ginseng Shot: İçeriğinde ham bal, nar suyu, kudret narı, kırmızı ginseng ve saf Anadolu propolisi içeren bu eşsiz lezzetteki ürün, doğal C vitamini içeriği sayesinde günlük C vitamini ihtiyacınızın tamamını karşılar. İçeriğindeki doğal c vitamini sayesinde bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunda rol oynar.

BEE’O Yetişkin Yaz Paketini inceleyebilirsiniz.




Çocuklara Özel Yaz Paketinin İçeriğinde Neler Var?

  • BEE'O APICARE Çocuk Güneş Kremi: İçeriğindeki saf Anadolu propolisi® ve non-nano mineral çinko sayesinde güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı tam koruma sağlayan SPF 50++ özellikli BEE’O Çocuk Güneş Kremi, çocuğunuzun cildini güneş yanıklarından korurken aynı zamanda içeriğindeki B5 vitamini ve shea yağı ile nemlendirir ve besler, eşsiz ve doğal bir bakım sağlar!
  • BEE'O APICARE Güneş Sonrası Losyonu Anadolu propolisi, mineral çinko ve değerli yağlar ile güneş sonrasında cildinize ferahlık ve bakım sağlayan bu ürün, deniz ve havuzun ciltte yarattığı kurutucu etkiyi hafifletir, cildi nemlendirir ve bakımını sağlar. İçeriğindeki aloe vera, cildinize ferahlık vererek yatıştırmaya yardımcı olur.
  • BEE'O Propolis Kara Mürver Çocuk Shot: Çocuklara özel olarak üretilen BEE’O Propolis Kara Mürverli Çocuk Shot, Anadolu Propolisi, kara mürver, keçiboynuzu ve ham bal içerir. Günde 1 adet tüketildiğinde çocuklarınızın günlük C vitamini ihtiyacının tamamını karşılar. İçeriğindeki doğal C vitamini sayesinde bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Katkı ve koruyucu maddesi, ilave şeker içermez.
  • BEE'O UP ON THE GO Propolis Keçiboynuzu Ham Bal: Çocuklar için özel olarak üretilen tek kullanımlık bu ürün, çocuklarınıza propolis, keçiboynuzu ve ham balın faydalarını bir arada sunuyor. Eşsiz lezzetiyle havuzda, denizde, sahilde her an yanınızda!
  • BEE'O Yummy Propolis Çilek Keçiboynuzu: Gerçek meyve püresi ile lezzetlendirilmiş Yummy’ler, Anadolu propolisinin fenolik ve flavonoidlerini beslenmeye dahil etmeye imkan sağlarken çocuklara eğlenceli bir alternatif sunuyor!

BEE’O Çocuk Yaz Paketini inceleyebilirsiniz.

BEE’O'nun eşsiz ve katma değerli ürünleriyle güneşin tadını çıkarırken cildinizi koruyabilir, beslenmenize değer katabilirsiniz. %100 doğal içerikli BEE’O Ürünlerini tatiliniz boyunca yanınızdan eksik etmeyin!

Anlaşmalı Bankalar