Top
Üye Girişi Yeni Üye Kayıt Sepetim
Sepetinizde Bulunan Ürünler

Blog


ETKİLİ BİR CİLT BAKIMI İÇİN ARI ZEHRİNİN 7 FAYDASI!

Güzellik dünyası her zaman yeni sırlar ve mucizelerle doludur. Son trendler arasında parlayan yıldız, arı zehri! Bugün, bu blog yazısında size bu doğal mucizenin cilt bakımındaki şaşırtıcı etkilerinden bahsedeceğiz. Ancak önce kısaca arı zehrini daha yakından tanıyalım.

Arı Zehri Nedir ?

Arı zehri, bir arı kovanındaki dişi işçi arıların zehir kesesinde üretilen doğal bir maddedir ve tehditlere karşı kendilerini korumak için kullanırlar. Arı zehrinin cilt güzelliğine olumlu etkisi, bilim insanlarının dikkatlerini üzerine çekmiş ve böylelikle uzun yıllardır cilt bakımında arı zehri doğal bir bileşen olarak karşımıza çıkmıştır.

Arı Zehirli BEE’O APIBEAUTY Anti-Aging Set’in Cilde 7 Önemli Faydası!

BEE’O APIBEAUTY Yaşlanma ve Kırışıklık Karşıtı Arı Zehirli Anti-Aging Set’in içerisinde bulunan Göz Çevresi Serumu, Yüz Serumu ve Yüz Bakım Kremi; arı zehri, Anadolu propolisi, arı sütü ve ham bal, değerli bitkisel yağlar ve vitaminlerle bir araya gelen doğal formülü ile düzenli kullanımda;

  • Cildinizi ipeksi yumuşaklığa kavuşturmayı,
  • Kırışıklık görünümünde azalma sağlamayı,
  • Daha genç bir cilt görünümü sunmayı,
  • Cilt elastikiyetinde artış sağlamayı,
  • Derinlemesine nemlendirmeyi,
  • Daha parlak ve beslenmiş bir cilt görünümüne kavuşmayı,
  • Cilt tonunuzu eşitlemeyi sağlar

*33-70 yaş arası sağlıklı gönüllüler üzerinde yapılan dermatolojik panel testi sonuçlarına göre, yukarıda belirtilen etkiler gözlemlenmiştir.

Etkili sonuç için temiz ve kuru cildinize sabah ve akşam, dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulamanız önerilir. Arılardan cildinize eşsiz ve doğal dokunuşun sırrını hemen keşfetmek için BEE’O APIBEAUTY Yaşlanma ve Kırışıklık Karşıtı Arı Zehirli Anti-Aging Set ile şimdi tanışın!

Anlaşmalı Bankalar