Top
Üye Girişi Yeni Üye Kayıt Sepetim
Sepetinizde Bulunan Ürünler

Blog


Kış Tatiline Giderken Çantanızda Mutlaka Bulunması Gereken 5 Favori Arı Ürünü!

Kış tatiline giderken çantanızda mutlaka bulunması gereken 5 favori BEE’O ürününü sizler için seçtik!

1. Arı Ekmeği: Seyahatler nedeniyle beslenme ve bağırsak düzeninizde değişiklik olabilir. Arı ekmeği içerisindeki doğal olarak probiyotik mikroorganizmalar bulunur. Probiyotik mikroorgaizmalar, sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur. BEE’O Arı Ekmeği’ni günde 2 tatlı kaşığı yoğurt ile birlikte tüketebilirsiniz!

2. Anadolu Propolisi: Beslenmenize fenolik ve flavonoidleri doğal olarak dahil etmenin bir yolu ise anadolu propolisi tüketmektir. BEE’O Propolis Suda Çözünebilir Damla’yı çocukların günde 10 damla, yetişkinlerin ise 20 damla, su, süt veya meyve suyu ile tüketmesi önerilir.

Arı Ekmeği

3. Non-Nano Mineral Çinko İçeren Güneş Kremi: Kış sporları yapacaksanız, Anadolu Propolisi ve non-nano mineral çinko içeren yüz güneş kremlerini çantanızda mutlaka bulundurun. Çünkü, zararlı UVA ışınları yıl boyunca cildinize ulaşır, non-nano mineral çinko filtre içeren BEE’O Apicare Yüz Güneş Kremi UVA ışınlarının neden olduğu yaşlanmaya karşı cildinizi korur.

4. Dudak Koruyucu: Anadolu Propolisi ve shea yağı gibi besleyici yağlar içeren BEE’O Propolisli Ham Ballı Dudak Koruyucular, soğuk havalarda kuruyan ve çatlayan dudaklarınız için idealdir. Antioksidanlar içeren kara mürver ve propolis, çatlamış dudakları onarırken, besleyici yağlar ve B5 gibi değerli vitaminler de doğal bakım sağlar.

5. Propolisli Sprey: Tatilde de boğazınızı rahatlatmak ve nefesi ferahlatmak için propolisli spreyler her an yanınızda bulunmalıdır. Patentli Saf Anadolu propolisi, ham bal ve mentol ile formülize edilen %100 doğal BEE’O UP Propolisli Sprey tüm eczanelerde.

Anlaşmalı Bankalar