Top
Üye Girişi Yeni Üye Kayıt Sepetim
Sepetinizde Bulunan Ürünler

Blog


Okul döneminde çocuklarımızın bağışıklık sistemini nasıl destekleyelim?

Bağışıklık sistemi, sağlığımızı korumak için vücudumuzun en önemli savunma mekanizmalarından biridir. Ancak, dış etkenler ve mevsimsel değişiklikler nedeniyle bağışıklık sistemimiz zaman zaman zayıflayabilir ve hastalıklara karşı daha savunmasız hale gelebilir. Özellikle şehre dönüşün başlaması ve mevsimsel değişikliklerin de buna eşlik etmesiyle bu dönemde çocuklarımızın bağışıklık sistemini desteklemek son derece önemlidir.

Türkiye'nin ilk ve tek inovasyon ödüllü ve patentli propolis üreticisi BEE'O olarak geliştirdiğimiz, inovatif özellikteki BEE’O UP D3K2'li Propolis Damla ve BEE’O UP D3K2’li Suda Çözünebilir Propolis Damla her an yanınızda!

BEE'O UP D3K2'li Propolis Damlalar Nedir?

BEE’O UP D3K2'li Propolis Damla ve BEE’O UP D3K2’li Suda Çözünebilir Propolis Damla’nın özel formülünde fenolik ve flavonoidler bakımından zengin Anadolu propolisi, değerli D3 ve K2 vitaminleri ile bir araya getirilmiştir. BEE’O UP D3K2’li Propolis Damlalar’ın içeriğindeki D3 vitamini bağışıklık sisteminizin normal fonksiyonunda rol oynarken, K2 vitamini normal kemiklerin korunmasına katkıda bulunur.

D3 Vitamini ve Bağışıklık Sistemi

D3 vitamini, bağışıklık sistemi güçlendirmek ve vücudu enfeksiyonlara karşı dirençli hale getirmek açısından hayati bir rol oynar.

K2 Vitamini ve Kemik Sağlığı

Bagisiklik sistemi d3+k2 vitamini beeo

K2 vitamini, kemik sağlığının korunmasında son derece kritik role sahip bir mineraldir. Kalsiyumun kemiklere doğru bir şekilde yönlendirilmesine yardımcı olarak kemik yoğunluğunu ve sağlığını destekler.

D3 ve K2 Vitaminlerinin Birlikte Kullanılmasının Önemi

D3 ve K2 vitaminlerinin birlikte kullanılması, kemik sağlığını olumlu bir şekilde etkiler.

1. Kalsiyum Dengelemesi: D3 vitamini, kalsiyumun bağırsaklar tarafından daha iyi emilimini teşvik ederek kalsiyumun kemiklere taşınmasına yardımcı olur. Ancak kalsiyumun kemiklere doğru yönlendirilmesi için K2 vitamini gereklidir. K2, kalsiyumun damarlarda birikmesini önlemeye yardımcı olarak damar sertiliğine karşı korumaya yardımcı olur. Ayrıca, kalsiyumun vücudun çeşitli organlarında birikerek taş oluşturmasını önlemeye yardımcı olur.

2. Kemik Sağlığı: D3 vitamini kemiklerin mineralizasyonunu ve güçlenmesini destekler. Ancak bu işlevin düzgün çalışabilmesi için K2 vitamini gereklidir. K2, kemiklerdeki minerallerin düzenlenmesine yardımcı olur ve sağlam ve sağlıklı kemiklerin oluşmasına katkı sağlar. Yaş ilerledikçe artan kemik yoğunluğu kaybına karşı D3 ve K2 vitaminlerinin birlikte alınması, yaşlı bireylerde kemik kaybını önlemeye ve osteoporoz riskini azaltmaya yardımcı olabilir.

Anlaşmalı Bankalar