Top
Üye Girişi Yeni Üye Kayıt Sepetim
Sepetinizde Bulunan Ürünler

Blog


BEEO'dan Anadolu Propolisi Tüketmenin En Pratik Yolu Damlat ve Tüket!

Propolis Damla, Beeo Propolis, Patentli Propolis, Suda Çözünebilir Propolis

Türkiye'nin ilk ve tek inovasyon ödüllü yerli Anadolu propolisi üreticisi BEE'O, damla formundaki ürünleriyle Anadolu propolisi tüketmenin kolay yolunu sunuyor.


Suda Çözünebilir Yerli İnovasyon Ödüllü Patentli Propolis

Arılar tarafından kovandaki sterilizasyonu sağlamak için kullanılan propolis, beslenmeyi destekleyerek günlük fenolik ve flavonoid ihtiyacının da karşılanmasını sağlıyor. Ancak arıların, bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı tamamen doğal bir arı ürünü olan propolisi, ham hali ile tüketmek mümkün değil. Propolisin kovandan çıkarıldıktan sonra insan tüketimine uygun hale getirilmesi ve vücudun bu ürünü sindirebilmesi için mutlaka uzmanlar tarafından uygun teknoloji ile özütlenmesi gerekiyor.

Türkiye'nin ilk ve tek yerli "İnovasyon Ödüllü" ve patentli propolis üreticisi olan BEE'O, Suda Çözünebilir Propolis Damla ile propolisi tüketmenin kolay yolunu sunuyor. BEE’O Suda Çözünebilir Propolis Damla’yı doğrudan suya ekleyebildiğiniz gibi süt, meyve suyu gibi sıvı gıdalara da karıştırarak tüketebiliyorsunuz.

BEE’O uzmanlarının patentli teknolojisi ile özütlenen BEE’O Suda Çözünebilir Propolis Damla, yüksek fenolik ve flavonoid içeriği ile beslenmeyi destekliyor. Yetişkinlerin günde 20-80 damla; çocukların günde 10-40 damla şeklinde, doğrudan ya da ılık veya soğuk sıvı gıdaların içerisine ilave ederek tüketebilecekleri bu ürün %10 oranında saf Anadolu propolisi içeriyor.

Anadolu coğrafyasındaki değerli endemik bitkilerden elde edilen ham Anadolu propolisinin, İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Ürünleri Mükemmeliyet Merkezi laboratuvarlarında uzman ekipler tarafından uygun alt yapı, bilgi ve teknik donanım ile özütlenmesiyle, Anadolu propolisi damla formunda sıvı hale getiriliyor. Saf Anadolu propolisi, BEE’O tarafından %100 doğal, katkısız ve besin değerini koruyacak şekilde formüle edilerek tüketicilerle buluşturuluyor.

Anlaşmalı Bankalar