Top
Üye Girişi Yeni Üye Kayıt Sepetim
Sepetinizde Bulunan Ürünler

Blog


YOĞUN NEM SAĞLAYAN ETKİLİ BİR VÜCUT KREMİ İÇİN OLMAZSA OLMAZ BİLEŞENLER!

BEE'O APIBEAUTY Vücut Kremi, cildinizi yoğun bir şekilde nemlendiren ve besleyen, %100 doğal bileşenlerle zenginleştirilmiş bir vücut bakım ürünüdür. Propolis, arı sütü, shea yağı ve aloe vera içeriği ile cildinizi canlandırır ve pürüzsüzleştirir; cildinize etkili bir yoğun bakım sağlar. BEE'O APIBEAUTY Vücut Kremi'ni şimdi keşfedin!

BEE'O APIBEAUTY Vücut Kremi, yoğun nemlendirme ve etkili bakım arayanlar için mükemmel bir tercihtir. Bu özel vücut kremi, cildinizin gün boyu nemli kalmasını sağlamak için arıların bizlere sunduğu olmazsa olmaz bileşenlerle zenginleştirilmiştir.

BEEO Vücut Bakım Kremi

1.Anadolu Propolisi Ekstraktı (A.P.E)® : BEE'O APIBEAUTY Vücut Kremi, BEE’O tesislerimizde geliştirdiğimiz patentli bir formül olan Anadolu Propolisi Ekstraktı (A.P.E)® içeriği ile dikkat çeker. Arıların doğal olarak ürettiği propolisin, cilt için birçok fayda sağladığı bilinmektedir. Antioksidanlar bakımından en değerli propolis olan Anadolu Propolisi Ekstraktı (A.P.E)®, cildi serbest radikallerin zararlarına karşı korumaya yardımcı olur.

2.Ham Bal: Ham bal, doğal nem kaynağı olması sebebiyle pürüzsüz ve yumuşak bir cildi destekler, cildinizin daha canlı görünmesine destek sağlar.

3.Shea Yağı: Shea yağı, derinlemesine nemlendirme sağlayarak kuru ve çatlamış ciltlerin uzun süre nemli kalmasını sağlar. Yoğun besleyiciliği ile cildinizin pürüzsüz ve yumuşak olmasına yardımcı olurken aynı zamanda cilt kuruluğunun önüne geçilmesine yardımcı olur.

4.Aloe Vera: BEE'O APIBEAUTY Vücut Kremi, aloe vera ile zenginleştirilmiştir. Aloe vera, cildi sakinleştirir ve jel yapısı ile yumuşak bir his bırakır. Aloe veranın hem antioksidan kaynağı olması hem de yoğun nem tutucu özelliği, onu doğal vücut kremleri için harika bir bileşen haline getirir.

Cildinizin gün boyu nemli kalmasını sağlamak için BEE'O APIBEAUTY Vücut Kremi'ni deneyin. %100 doğal bileşenlerle zenginleştirilmiş bu ürün, cildinize ihtiyacı olan nem, bakım ve korumayı sunar.Daha fazla bilgi için BEE'O APIBEAUTY Vücut Kremi 'ni hemen keşfedin!

Anlaşmalı Bankalar