Top
Üye Girişi Yeni Üye Kayıt Sepetim
Sepetinizde Bulunan Ürünler

Blog


Propolis ve Vitaminleri Beraber Tüketmenin Pratik Yolu

BEE’O Up D3K2 Propolisli Damlalar

Türkiye'nin ilk ve tek inovasyon ödüllü yerli Anadolu propolisi üreticisi BEE'O, damla formundaki ürünleriyle Anadolu propolisi ile birlikte D3 ve K2 vitaminlerini bir arada tüketmenin kolay yolunu sunuyor.

BEE’O Up D3K2 Propolisli Damlalar

Arılar tarafından kovandaki sterilizasyonu sağlamak için kullanılan propolis, beslenmeyi destekleyerek günlük fenolik ve flavonoid ihtiyacının karşılanmasını sağlıyor. Ancak doğal bir arı ürünü olan propolisin ham hali ile tüketimi mümkün olmuyor. Propolisin kovandan çıkarıldıktan sonra insan tüketimine uygun hale getirilmesi ve vücudun bu ürünü sindirebilmesi için mutlaka arı ürünleri alanında uzman kişiler tarafından özütlenmesi gerekiyor.

Türkiye'nin ilk ve tek yerli İnovasyon Ödüllü propolis üreticisi olan BEE'O, Suda Çözünebilir Propolis Damla ve Propolis Damla'yı D3 ve K2 vitaminleri ile buluşturarak bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunuyor.

BEE’O UP %30 Propolis Damla D3+K2 Vitamini; İçeriğinde %30 oranında saf Anadolu propolisi, 1000 IU D3 vitamini ve 18,75 mcg K2 vitamini bulunuyor. Bu ürünü yetişkinlerin günde en az 20 damla, çocukların ise günde en az 10 damla doğrudan ya da yoğurt, bal pekmez gibi gıdalar ile birlikte tüketmesi öneriliyor.

BEE’O UP %15 Suda Çözünür Propolis Damla D3+K2 Vitamini; İçeriğinde %15 saf Anadolu propolisi, 1000 IU D3 vitamini ve 18,75 mcg K2 vitamini bulunuyor. Bu ürünü yetişkinlerin günde en az 20 damla, çocukların ise günde en az 10 damla doğrudan ya da su, süt veya meyve suyu gibi sıvı gıdalar ile birlikte tüketmesi öneriliyor.

Anlaşmalı Bankalar