Top
Üye Girişi Yeni Üye Kayıt Sepetim
Sepetinizde Bulunan Ürünler

Blog


Arı Ürünleri ile Yeni Yılda Taptaze Bir Cilt

Yeni yılda doğal yollarla cildinizi beslemek mümkün! Arı ürünleri ile taptaze bir cilde merhaba..


Cilt Bakım Ürünleri

Cilt, gün boyunca dış etkenlere açıktır ve güneş ışınları, rüzgar, soğuk hava gibi olumsuz koşullardan etkilenir. Bu sebeple dört mevsim cilt bakımı önemlidir. Zararlı güneş ışınlarının ciltte foto-yaşlanmaya neden olduğu bilinmektedir. Bununla birlikte; rüzgar ve soğuk hava gibi olumsuz koşullarda nemini kaybeden cilt dokusu gerilir ve çatlar. Günlük yaşamda karşılaşılan tüm bu durumlar, kırışıklıkların ve yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkışına zemin hazırlar.

Cilt güzelliğini desteklemenin yolu, uygulayacağınız bölgeye özel olarak geliştirilmiş nemlendirici bakım kremleri, yoğun bakım kremleri, kırışıklık karşıtı serumlar ve kremler, kolajen takviyesi gibi farklı yollardan geçiyor. Güzelliğinize güzellik katarken, tamamen doğal içeriğe sahip, hiçbir kimyasal, katkı, koruyucu içermeyen, doğal bakım ürünlerini tercih edin.

Yeni yılda doğal yollarla cildinizi beslemek ve arı ürünleri ile taptaze bir cilde merhaba demek için BEE’O’yu tercih edin! Annelerin içi hep rahat olsun diye, çocuklara özel geliştirilmiş tüm ürünler hipoalerjenik formüle sahip

BEE’O’nun doğal cilt bakım ürünlerinin içeriğindeki patentli saf Anadolu propolisi, içeriğinde yer alan zengin fenolik ve flavonoid bileşiminden gelen doğal antioksidan özelliği ile cildinizi güneşin zararlı ışınlarının yıpratıcı etkilerinden korur. İçeriğindeki ham bal ve arı sütü ile cildinizi ihtiyacı olan neme ve aydınlık bir görünüme kavuşturur.

BEE’O doğal cilt bakım ürünleri; cildinize ihtiyacı olan nemi kazandırmak, daha aydınlık bir görünüm sağlamak, cildinizi dış etkilere karşı korumak için sizlerle… BEE’O; doğal yağlar, antioksidan vitaminler, değerli mineraller, hyalüronik asit gibi cildinizin ihtiyaç duyacağı tüm değerli bileşenleri Anadolu’nun değerli arı ürünleri ile harmanlayarak katma değerli ve doğal cilt bakım ürünleri üretiyor.

BEE’O APIBEAUTY Arı Zehirli Propolisli Arı Sütlü Yaşlanma ve Kırışıklık Karşıtı Cilt Bakım Seti; göz çevresi serumu, yüz serumu ve yüz kremi ile kırışıklıkları azaltır, daha dolgun ve canlı bir görünüm sağlar. Diğer serilerden farklı olarak içeriğinde bulunan arı zehri mucizesi ile, ciltte kolajen ve elastin sentezinin artmasına destek olarak adeta kırışıklıklara meydan okur !

BEE’O APICARE Tüm Vücut Nemlendirici Bakım Paketi; el, ayak, vücut kremleri ve yoğun bakım kremi ile vücudunuzun ihtiyacı olan tüm nemi sağlar.

BEE’O APICARE Güneş Serisi; çocuk güneş kremi, yüz ve vücut güneş kremleri, güneş sonrası losyonu ile güneşin zaralı etkilerine karşı cildinizde adeta doğal bir bariyer oluşturur.

BEE’O APICARE Dudak Koruyucular; çatlamış ve kurumuş dudaklarınıza en doğal bakımı sağlayarak dudaklarınızı nemlendirir

BEE’O APIBABY Propolisli Pişik Önleyici Krem; ile bebekler mutlu, annelerin içi rahat! Patentli saf Anadolu propolisi, mineral çinko, B5 vitamini ve Shea yağı bebeğinizin cildini besler, pişiği önlemeye yardımcı olur.

Bu Sayfadan BEE'O Cilt Bakım Ürünlerini İnceleyebilirsiniz.

Anlaşmalı Bankalar