Top
Üye Girişi Yeni Üye Kayıt Sepetim
Sepetinizde Bulunan Ürünler

Blog


BEE’O APIBEAUTY Selülit Karşıtı Sıkılaştırıcı Jel ile Pürüzsüz Bir Cilt!

Selülit Nedir?

Selülit, günümüzde kadınların %85-98’ini etkileyen, cilt altı yağ ve kas dokuda yağ toplanmalarına bağlı olarak cilt yüzeyinde ortaya çıkan portakal kabuğu görünümünde çukurcuklar ile karakterize olan estetik bir sorun olarak kabul edilmektedir. Selülit, genellikle kalça, basen, bacak ve karın bölgelerinde görülür. Selülit, cildin portakal kabuğu görünümüne benzetilmesiyle tanınır ve genellikle estetik açıdan bir endişe kaynağıdır.

Selülit Nasıl Oluşur?

Selülitin tam olarak neden oluştuğu hala tam olarak bilinmemektedir. Ancak, bazı faktörlerin selüliti tetiklediği düşünülmektedir. Bunlar arasında hormonal değişiklikler, genetik yatkınlık, sedanter yaşam biçimi, beslenme şekli, yetersiz su tüketimi, stres, sigara ve alkol kullanımı gibi faktörler yer almaktadır. Bu faktörlerin birleşimi, yağ hücrelerinin cilt altında birikmesine yol açarak selülit oluşumunu teşvik eder.

Selülitle Nasıl Mücadele Edilir?

Selülit Nedir ?

Selülitle mücadelede, selülit oluşumuna neden olabilecek faktörlerin ortadan kaldırılması esas olmakla birlikte, doğal yollarla kan dolaşımını hızlandırmak etkili olabilmektedir. Örneğin, arı zehrinin içeriğinde bulunan melittin adı verilen bileşenin, dolaşım sistemini hızlandırmaya yardımcı olduğu bilinmektedir. Arı zehri içeren doğal ürünler ile selülitli bölgeye düzenli olarak masaj yapmak, selülit görünümünde azalma sağlamaya yardımcı olabilir. İşte selülitle mücadelenin sırları:

Sağlıklı Beslenme: Yağ ve karbonhidratlardan zengin, lipogenezi artıran beslenme şeklinin yerine yerine dengeli bir diyetin tercih edilmesi selülitin görünümünü azaltmada önemli bir rol oynar. Antioksidanlar, lifler, sağlıklı yağlar ve yeterli miktarda su içeren bir beslenme düzenini benimsemek, cildinizi sıkılaştırmaya ve selülit görünümünde azalmaya yardımcı olabilir.

Düzenli Egzersiz: Düzenli olarak egzersiz yapmak, selülit görünümünü azaltmada etkili bir yöntemdir. Çeşitli egzersiz türleri, kan dolaşımını artırarak cilt altındaki yağ birikimini azaltmaya yardımcı olabilir.

Selülit Karşıtı Doğal Ürünlerle Masaj: Selülit karşıtı doğal ürünler, cildi sıkılaştırmak ve selülit görünümünü azaltmak amacıyla kullanılmaktadır. BEE’O APIBEAUTY Selülit Karşıtı Sıkılaştırıcı Jel ’in özel formülü, cilt üzerine uygulandığında, içeriğindeki patentli saf Anadolu propolisi (A.P.E)®, arı zehri, kahve çekirdeği ekstraktı, hyaluronik asit ve aloe vera ile düzenli kullanımda sarkık, çatlak ve selülit görünümünün azalmasına yardımcı olur. 20 gönüllü ile gerçekleştirilen dermatolojik test sonuçlarına göre hassas ciltler için uygun olan BEE’O APIBEAUTY Selülit Karşıtı Sıkılaştırıcı Jel, 4 hafta düzenli kullanımda cildin esnekliğini artırarak kalça, basen, bacak ve karın bölgesinin sıkılaşmasına ve incelmesine yardımcı olur.

Arı Zehrinin Selülit Karşıtı Etkisi

Arı zehri, cildin sıkılaşmasını teşvik eden ve selülitin görünümünü azaltmaya yardımcı olan biyoaktif bileşenler içerir. Arı zehri, kan dolaşımını artırarak cildin pürüzsüz ve sıkı bir görünüm kazanmasına yardımcı olabilir.

Arı zehri içeren özel formülüyle BEE’O APIBEAUTY Selülit Karşıtı Sıkılaştırıcı Jel, 4 hafta düzenli kullanımda cildin esnekliğini artırarak kalça, basen, bacak ve karın bölgesinin sıkılaşmasına ve incelmesine yardımcı olur. BEE’O APIBEAUTY Selülit Karşıtı Sıkılaştırıcı Jel ‘i keşfedin!

Kaynak: https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/226366

Anlaşmalı Bankalar