Top
Üye Girişi Yeni Üye Kayıt Sepetim
Sepetinizde Bulunan Ürünler

Blog


BEE’O Propolis ile Rahat Bir Kış Geçirin

Polen, Propolis, Propolis Arı Sütü Ham Bal, Propolis Damla

Türkiye'nin ilk ve tek inovasyon ödüllü yerli Anadolu propolisi üreticisi BEE’O’nun, katma değerli ürünlerini kış aylarında yanınızdan eksik etmeyin!


Beeo Polen Beeo Arı Sütü Propolis Ham Bal

Propolis kullanmanın en kolay yolu; damlatın ve tüketin

Arılar tarafından kovandaki sterilizasyonu sağlamak için kullanılan propolis, öğünlere dahil edildiğinde beslenmeyi fenolik ve flavonoidlerle destekler. Ancak propolisi, ham hali ile tüketmek mümkün değil. Kovandan çıkarıldıktan sonra insan tüketimine uygun hale getirilmesi ve vücudun bu doğal arı ürününden yararlanabilmesi için mutlaka uzmanlar tarafından özütlenmesi gereklidir. BEE'O Propolis ise "Suda Çözünebilir Propolis Damla" ile propolisi tüketmenin en kolay yolunu sunuyor. Çocuklar günde 10-40 damla, yetişkinler ise günde 20-80 damla doğrudan veya su, süt, meyve suyu gibi sıvı gıdalarla birlikte tüketebilir.

Her gün 1 tatlı kaşığı BEE'O Propolis Arı Sütü Ham Bal Karışımını beslenmenize ekleyin!

Çocuklar ve yetişkinler için özel olarak hazırlanan BEE’O Propolis Arı Sütü Ham Bal Çocuk Karışımı ve BEE’O Propolis Arı Sütü Ham Bal Karışımı, saf Anadolu propolisinin fenolik ve flavonoid bileşenlerini; arı sütünden başka hiçbir gıdada bulunmayan royalaktin ile 10-HDA’yı ve kovandan sofraya tüm besin içeriği korunarak gelen ham balı bir arada içermektedir. Her gün 1 tatlı kaşığı doğrudan ya da süt, meyve suyu, yoğurt gibi gıdalarla birlikte tüketilmesi önerilmektedir.

Her gün 1 tatlı kaşığı BEE’O Polen ile beslenmenize değer katın!

Literatürde “Tam Gıda” olarak geçen polen; Kalsiyum, magnezyum, çinko, selenyum, demir ve fosfor minerallerini; A, E, C, D, K ve B grubu vitaminlerini doğal olarak içerir. Tüm ailenin güvenle kullanabileceği BEE’O Polen kış mevsiminin vazgeçilmezi olacak. Çocukların her gün 1 tatlı kaşığı, yetişkinlerin ise 2 tatlı kaşığı doğrudan veya süt, yoğurt, meyve suyu gibi gıdalar ile birlikte tüketmesi önerilir.

Anlaşmalı Bankalar