Top
Üye Girişi Yeni Üye Kayıt Sepetim
Sepetinizde Bulunan Ürünler

Blog


BEE’O Propolis Seçenekleri ile Doğal Yaşamın Keyfini Sürün!

Propolis Nedir?

Propolis nedir diyecek olursak: “Pro” (ön) ve “Polis” (şehir) kelimelerinden oluşan propolisi, arılar kovanlarını steril etmek için kullanırlar. Peteklerini hazırlarken öncelikle petek gözlerini propolis ile kaplayan arılar, sonrasında içeride besinlerini depolayarak yavru ve genç arıları besleme; ürettikleri balı peteklere yerleştirerek muhafaza etmeye başlama gibi süreçlere geçmektedirler. Propolis ham halde tüketime uygun değildir. Mutlaka uzman Gıda Mühendisleri tarafından uygun çözücüler ile özütlenmelidir. BEE’O Propolis’te tüm ürünlerini uygun alt yapı ve koşullarda özütleyerek tüketicilerle buluşturur. Arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından toplayarak kovanlarına getirdiği bu ürün peteklerin onarılıp güçlendirilmesine, peteklerin daha temiz hale getirilmesine ve kovanda oluşan çatlakların kapatılmasında etkili olduğu gibi insan vücudu içinde oldukça önemlidir. Doğanın bizlere sunduğu bu gıdayı, mutlaka beslenmemize eklemeliyiz.

BEE’O Propolis , profesyonel olarak çalışan ekibiyle, uygun alt yapı olanaklarıyla ve teknik donanımıyla ham propolisi, farklı şekillerde bizlerin tüketimine sunar. Farklı tüketim formlarındaki bu propolisler üretim aşamasındayken saflığından hiçbir şey kaybetmeden ekstraksiyon yöntemi ile bizlerin tüketimine hazır hale getirilir. BEE’O Propolis’in bu doğal ürünleri, İTÜ Arı Teknokent’te geliştirilmiş ve 2016 yılında TÜBİTAK, TTGV, TÜSAİD tarafından inovasyon ödülüne layık görülmüştür. Ham haliyle tüketildiğinde yalnızca yüzde 2’lik bir sindirilme oranına sahip olan bu ürün, konunun uzmanlarınca özütlenerek bizlere besin desteği olarak sunulur.

BEE’O Propolis İçerik Olarak Nasıl Farklar Sunar?

  • Ürünlerin hepsi organik sertifikalıdır.
  • Sözleşmeli arıcılık modeli uygulanarak güvenilir üretim koşulları sağlanır.
  • Doğal üretim ürünü olan propolislerin her biri markanın AR-GE merkezinde işlenmektedir.
  • Propolis ürün çeşitlerinin hiçbirinde herhangi bir katkı maddesi, koruyucu, şeker, glüten, boya maddesi, GDO ya da glikol gibi sağlığı olumsuz şekilde etkileyecek unsurlar bulunmamaktadır.

BEE’O Propolis Ürün Çeşitleri Nelerdir?

Anlaşmalı Bankalar