Top
Üye Girişi Yeni Üye Kayıt Sepetim
Sepetinizde Bulunan Ürünler

Blog


%100 doğal bileşenlerden elde edilen BEE'O Yüz ve Vücut Güneş Kremi, tüm aileniz için özel olarak formülize edildi!

İyi Bir Güneş Kremi Nasıl Olmalı?

Güneşin zararlı UV ışınlarına maruz kalmak, cildimize zarar verir. Güneş kremleri ise bizi bu zararlı etkilerden korumada önemli bir role sahiptir. Ancak iyi bir güneş kremi seçmek, cildinizi korurken çevreye de duyarlı olmayı sağlamak açısından önemlidir.

Geniş Spektrumlu Koruma: İyi bir güneş kremi, UVA ve UVB ışınlarının her ikisine karşı koruma sağlamalıdır. UVA ışınları cildin derinliklerine nüfuz ederken, UVB ışınları ciltte yanmaya neden olan ışınlardır. Bu yüzden, etkili bir koruma için geniş spektrumlu bir güneş kremi tercih etmelisiniz.

Yüksek SPF Değeri: Güneş kremi seçerken mutlaka bakılması gereken etiket bilgilerinden bir tanesi de SPF (Güneş Koruma Faktörü) değeridir. SPF, güneş kremi tarafından sağlanan korumanın derecesini gösterir. Güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı maksimum koruma sağlamak için SPF 50+ PA++++ özellik taşıyan doğal güneş kremlerini tercih edebilirsiniz!

Suya Dayanıklılık: Eğer su ile temas edecekseniz, özellikle deniz veya havuz gibi yerlerde vakit geçirecekseniz, suya dayanıklı bir güneş kremi kullanmak önemlidir. Böylece, terleme veya su teması sonrasında bile koruma etkisini sürdürebilirsiniz! Ancak yine de, ürünün etiket bilgisinde yer aldığı şekilde suyla temas sonrası güneş kremini yenilemek önemlidir!

Yüz ve Vücut Güneş Kremi Beeo

Güneş kremleri denizleri kirletir mi?

Cildimize uyguladığımız ürünlerin içeriği de önemlidir. Kimyasal filtre içeren güneş kremleri yerine doğal mineral filtre içeren güneş kremlerini tercih etmek; hem cildiniz için tahriş riskini en aza indirir, kimyasal içeren güneş kremleri nedeniyle denizlerin kirletilmesine engel olur.

NOAA (Ulusal Okyanus ve Atmosfer Dairesi)’nin belirttiği üzere, oksibenzon, nano çinko oksit, nano-titanyum dioksit gibi bileşenler; okyanuslar ve mercan resifleri dahil olmak üzere deniz altı yaşama zarar vermektedir. Non-nano mineral çinko ise, okyanuslar için güvenli kabul edilmiştir.

FDA (Amerika Gıda ve İlaç Dairesi) de güneş kremleri için çinko oksitin güvenli olduğunu belirtmiştir. Nano boyutlu parçacıkların aksine, non-nano mineral çinko içeren doğal güneş kremleri, vücut tarafından emilmeden, cilt yüzeyinde fiziksel bir bariyer oluşturarak UV ışınları yansıtır ve tam güneş koruması sağlar.

İçeriğinde Anadolu propolisi, non-nano mineral çinko, shea yağı ve aloe vera bulunan BEE'O Yüz ve Vücut Güneş Kremi, %100 doğal bileşenlerden elde edilmiştir ve ailenizin güvenle kullanabileceği bir seçenektir. Kimyasal filtre içermeyen özel formülü, güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı SPF 50+ PA++++ koruma sağlarken aynı zamanda suya 80 dakika dayanıklıdır. 220 ml’lik pompalı şişedeki BEE’O Yüz ve Vücut Güneş Kremi , ailenizin yaz-kış vazgeçilmezi olacak!

Anlaşmalı Bankalar