Top
Üye Girişi Yeni Üye Kayıt Sepetim
Sepetinizde Bulunan Ürünler

Blog


BEE’O UP Propolis’ten Vitaminli Propolis Shot

Propolis Nedir, C vitamini Nedir, D vitamini Nedir, Çinko Nedir

BEE'O UP, Saf Anadolu Propolisini Çok Değerli Vitaminler ile Buluşturdu. Türkiye'nin ilk ve tek yerli, inovasyon ödüllü Anadolu propolisi üreticisi BEE'O, Anadolu propolisini çok değerli vitamin ve mineraller ile buluşturdu.


Çinko, C vitamini D vitamini Beeo Propolisli C Shot

Arıların, bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından toplayarak kovandaki sterilizasyonu sağlamak için oluşturduğu propolis ile hazırlanan vitaminli shot, günlük C vitamini, D3 vitamini ve Çinko ihtiyacının tamamını karşılıyor. Bu değerli mineral ve vitaminler, arıların mucizesi olan propolisle birleşerek eşsiz bir lezzette sizlerle.

Tek içimlik shot'lar halinde hazırlanan Vitaminli Propolis Shot, her 50 ml'de içeriğinde 500 mg saf propolis, 10 mg Çinko Glukonat, 1000 IU D3 vitamini ve 1000 mg C vitamini içeriyor. Günde 1 adet BEE’O Vitaminli Shot’ın içeriğinde yer bulunan C ve D vitamini, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.

Propolis Nedir ?

Propolis, arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı tamamen doğal bir arı ürünüdür. Arılar tarafından kovandaki temiz ortamı sağlamak için kullanılır. Arılar petek gözlerini önce propolis ile kaplar sonra ana arı petek gözüne yumurtasını bırakır. Bu sayede yumurtanın sağlıklı bir şekilde gelişmesi sağlanır. Ayrıca arılar, propolisle sıvanan petek gözlerine balını, polenini, arı sütünü koyar. Böylece arının ürünleri kovanda bozulmadan saklanır.

D Vitamini Nedir ?

D vitamini kalsiyum ve fosforun normal emilimine katkıda bulunur. D vitamini; normal kemiklerin, kasların ve dişlerin korunmasını sağlarken, bağışıklık sisteminin fonksiyonlarına da katkıda bulunur.

C Vitamini Nedir ?

Suda eriyen bir vitamin olan C vitamini, vücudumuzda üretilmez ve depolanmaz. Bu nedenle günlük diyette vitamin C içeren besinlere yer verilmesi oldukça önemlidir. C vitamini, yoğun fiziksel egzersiz sırasında ve sonrasında bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunun korunmasına katkıda bulunur. Ayrıca vücutta demir emilimini de destekler.

Çinko Nedir ?

Çinko, vücudumuzda bulunan birçok enzimin aktivitesinde rol alan bir mineraldir. Vücudumuz için elzem olan bu mineralin yeterli ve dengeli alımı önemlidir. Çinko minerali, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonlarını desteklerken normal kemiklerin korunmasına da katkıda bulunur.

Anlaşmalı Bankalar