Top
Üye Girişi Yeni Üye Kayıt Sepetim
Sepetinizde Bulunan Ürünler

Blog


SONBAHAR GELDİ: BAĞIŞIKLIK SİSTEMİMİZİ DESTEKLEMENİN YOLLARI

Tatil bitti, sonbahar geldi, bağışıklık sistemimizi desteklemenin yollarını arayanlar için her gün 1 şişesi ile bağışıklık sisteminizi desteklemeye yardımcı olabilecek harika çözümler BEE’O’da!

BEE’O Shot ailesinin üyeleri; BEE’O Propolis Kara Mürver Çocuk Shot, BEE’O Propolis Kırmızı Ginseng Shot, BEE’O UP Propolis Shot, BEE’O Propolisli Kolajen Shot! Haydi, şimdi detaylıca bu ürünlerin içeriğini ve faydalarını inceleyelim!

Çocuklara Özel: BEE’O Propolis Kara Mürver Çocuk Shot

Kara mürver, keçiboynuzu, Anadolu propolisi ve ham bal ile çocuklar için özel olarak formülize edilen bu ürün, 100 ml’sinde 160 mg C vitamini içeriyor. İçeriğindeki doğal C vitamini ile bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunurken, 1 şişesi ile çocukların C vitamini ihtiyacınızın tamamının karşılanmasına destek oluyor. Üstelik eşsiz lezzetiyle de çocukların Anadolu propolisini tüketmesini kolaylaştırıyor!

Hayatı Zirvede Yaşa: BEE’O Propolis Kırmızı Ginseng Shot

BEE’O Propolis Kırmızı Ginseng Shot zengin besin bileşimiyle günlük beslenmeye değer katıyor. İçeriğinde, ginsenglerin en değerlisi kırmızı kore ginsengi, nar suyu ve Anadolu propolisi bulunuyor. Fenolik ve flavonoidleri beslenmenize dahil etmenize yardımcı olan BEE’O Propolis Kırmızı Ginseng Shot, 1 şişesi ile C vitamini ihtiyacınızı karşılıyor. İçeriğindeki doğal C vitamini ile bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunda rol oynuyor!

Güzelliğinize Doğal Destek: BEE’O Propolisli Kolajen Shot

Arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından toplayarak kovandaki sterilizasyonu sağlamak için ürettiği değerli Anadolu propolisini, çilek suyu, nar suyu, ham bal, tarçın ve Tip1-Tip3 kolajen ile buluşturan BEE’O Propolisli Kolajen Shot; cildinize doğal bir bakım sunuyor. Kolajen içeriği ile cildinizin her yönden beslenmesini destekleyen bu inovatif ürün, lezzetli içimiyle kolajenin tüketimini kolaylaştırıyor. Günde 1 adet tüketildiğinde, günlük C vitamini ihtiyacının tamamını karşılayan BEE’O Propolisli Kolajen Shot, içeriğinde bulunan C vitamini ile cildin normal fonksiyonu için gerekli olan kolajen sentezine katkıda bulunuyor.

Bağışıklık Denince Akla Hemen Onun Adı Gelsin: BEE’O UP Propolis Shot

C ve D3 vitaminleri, çinko ile zenginleştirilmiş BEE’O UP Propolis Shot’ın doğal formülünde, bu değerli mineral ve vitaminler, arı mucizesi propolis ile birleşerek eşsiz bir lezzette sizlere sunuluyor. BEE’O UP Propolis Shot, 500 mg Anadolu Propolisi Ekstraktı, 10 mg Çinko Glukonat, 1000 IU D3 vitamini ve 1000 mg C vitamini içeriği ile günlük C vitamini, D3 vitamini ve çinko ihtiyacının tamamını karşılar. İçeriğinde bulunan C ve D vitaminleri ve çinko ile bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.

Propolis Nedir?

Propolis, arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından elde ettiği, reçinemsi bir maddedir. Arılar; ağaçların, çiçeklerin, bitkilerin yaprak sap ve tomurcuklarından ürettiği propolisi, kovanlarını korumak için kullanırlar.

Arı Mucizesi Propolis

Arı mucizesi propolis, arılar tarafından kovan delik ve çatlaklarının kapatılmasında, peteklerin tamir edilmesinde, peteklerin birbirlerine yapıştırılmasında, petek gözlerinin parlatılmasında, kovan girişini daraltmada, çeşitli arı hastalıklarından kolonin korunmasında ve hastalık etmenlerinin etkisiz duruma getirilerek gelişmelerinin önlenmesinde kullanılır.

Bağışıklık Sistemini Güçlendirme - Beeo Shot

Arı mucizesi propolis

Arıların kovan savunması için kullandığı propolis, insanlar tarafından da uzun yıllardır kullanılmaktadır. Propolisin içeriğinde, fenolik ve flavonoidler, terpenler, enzimler, vitamin ve mineraller olmak üzere pek çok yararlı biyoaktif madde bulunur. Propolisin içeriğinde bulunan bu özel bileşenler, onun faydalı etkilerini ortaya koymasında etkilidir. Bunlardan en önemlileri ise fenolik ve flavonoidler olarak bilinir. fenolik ve flavonoidler, beslenmenize değer katar.

Propolis Ne İşe Yarar?

Arılar, kovanlarını dış etkenlerden korumak için propolis kullanırlar. Kovanın içindeki delikleri, çatlakları ve diğer boşlukları propolis ile kapatırlar. Bu, kovanın sıcaklığını ve nem seviyesini düzenler ve iç mekanı korur. Arılar, petek gözlerini temizlemek ve sterilize etmek amacıyla da propolis kullanır. Böylece propolis, arıların yumurtalarını ve depoladıkları yiyecekleri korumalarına yardımcı olur.

Propolis Nasıl Kullanılır?

Propolis, ham hali ile tüketime uygun değildir. Propolisin faydalarından yararlanabilmesi ve insan tüketimine uygun haline getirilmesi için özütlenmesi gerekir. Özütlenmiş bir propolis, propolis damla olarak kullanılabilir. Propolis damla; su, süt, meyve suyu, ekmek, bal, pekmez, yoğurt gibi gıdalarla birlikte tüketilebilir.

Propolis Damla Nasıl Kullanılır?

Propolis damlayı 4-11 yaş aralığındaki çocukların günde 10-40 damla, 11 yaş ve üzeri yetişkinlerin ise 20-80 damla kadar tüketmesi önerilir.

Anlaşmalı Bankalar