Top
Üye Girişi Yeni Üye Kayıt Sepetim
Sepetinizde Bulunan Ürünler

Blog


Propolis, Arı Sütü ve Ham Balın Faydalarını Yetişkinlere ve Çocuklara Özel Olarak Bir Kavanozda Bir Araya Getirdik!

BEE’O Propolis olarak, 2013 yılından beri arılardan gelen eşsiz mucizeleri sizlerle buluşturmak üzere çalışıyoruz. Türkiye’nin ilk ve tek yerli, patentli Anadolu propolisi üreticisiyiz. BEE’O Propolis Ar-Ge Merkezi’nde geliştirdiğimiz inovatif ürünlerle beslenmenize değer katabilmek üzere lezzetli, doğal ve faydalı Anadolu arı ürünlerinin el değmeden üretimini sağlıyor, İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Ürünleri Mükemmeliyet Merkezi’nde ürünlerimizin kalitesini analiz ediliyor ve kalitesi onaylandıktan sonra sizlerle buluşturuyoruz. Üstelik ürünlerimizin her biri, patentli formüle sahip!


Beeo Arı Sütü Propolis Ham Bal Çocuk ve Yetişkin

Hem çocuklara hem yetişkinlere özel, beslenmenize renk katacak harika karışımlar!

2018 yılında halk oylaması ile Yılın Anne Dostu Ürünü ödülüne layık görülen, çocuklar için özel olarak geliştirilmiş BEE’O Propolis Arı Sütü Ham Bal Çocuk Karışımı ve yetişkinler için özel olarak geliştirilmiş BEE’O Propolis Arı Sütü Ham Bal Yetişkin Karışımı hem doğal hem de oldukça lezzetli ????

Çocuklara ve yetişkinlere özel olarak üretilmiş bu karışımlar, Türkiye’nin ilk ve tek inovasyon ödüllü ve etkisi klinik çalışmalarla ispatlanmış patentli saf Anadolu propolisi, arı sütü ve ham bal dışında başka hiçbir bileşen içermiyor, yani %100 doğal!

İstanbul Teknik Üniversitesi’nden uzman eliyle geliştirdiğimiz patentli özütleme teknolojisi ile ürettiğimiz patentli saf Anadolu propolisi (A.P.E.®) ile hiçbir koruyucu ve katkı maddesine ihtiyaç duymadan, ürünlerimizin doğallığını koruyarak uzun raf ömrüne sahip olmasını sağlıyoruz.

Anadolu propolisinin içeriğinde doğal olarak bulunan fenolik ve flavonoidler ile beslenmenize değer katıyor!

Sadece arı sütüne özgü ve başka hiçbir gıdada bulunmayan royalaktin ve 10-HDA bileşenlerini doğal olarak içeriyor.

Kovandan çıktığı en saf haliyle, tüm besin değeri korunmuş ham balın eşsiz lezzeti ile doğal olarak tatlandırılmış, ilave şeker içermiyor.

Çocukların beslenmelerine değer katmak üzere çocukların BEE’O Propolis Arı Sütü Ham Bal Çocuk Karışımı’ndan, yetişkinlerin ise BEE’O Propolis Arı Sütü Ham Bal Yetişkin Karışımı’ndan sabahları aç karnına, günde en az bir tatlı kaşığı doğrudan veya ekmek ile birlikte tüketmesi tavsiye ediliyor.

Anlaşmalı Bankalar