Top
Üye Girişi Yeni Üye Kayıt Sepetim
Sepetinizde Bulunan Ürünler

Blog


ANADOLU PROPOLİSİ, ARI SÜTÜ VE HAM BALIN BESLEYİCİLİĞİ TEK BİR KAVANOZDA

Yepyeni bir yılın başlangıcında, sağlıklı yaşam alışkanlıklarını benimsemek ve beslenmenize değer katmak için mükemmel bir zaman! BEE'O olarak, Anadolu'nun zengin doğasından ilham alarak hazırladığımız BEE'O Propolis Arı Sütü Ham Ballı Karışımlar, yeni yılda da çocuk ve yetişkinlerin en büyük destekçisi olacak!

Günlük yaşantımızın vazgeçilmez bir parçası olan beslenme alışkanlıklarımızı, arıların bize sunduğu en değerli ürünlerle güçlendirmeye ne dersiniz? BEE'O Propolis Arı Sütü Ham Bal Karışımı , Anadolu Propolisi, arı sütü ve ham balın besleyiciliğini tek bir kavanozda birleştiriyor. Her bir kaşıkta Anadolu'nun zengin florasından elde edilen arı ürünleri sizinle buluşuyor.

Anadolu Propolisini, fenolik ve flavonoidleri en yüksek miktarlarda korunacak şekilde; uzman ekip, uygun altyapı, bilgi ve teknik donanım ile özütleyip damla formunda tüketicilerine sunan BEE'O; beslenmenize değer katmak üzere Anadolu propolisi, arı sütü ve ham balın besleyiciliğini bir kavanozda bir araya getirerek çocuk ve yetişkinlerin tüketimine sunuyor.

Her An Destekçiniz BEE'O...

BEE'O Propolis Ar-Ge merkezinde geliştirilen BEE'O Propolis Arı Sütü Ham Bal Karışımları, çocuklar ve yetişkinlerin değişen ihtiyaçlarına uygun olarak formüle edildi. Okulda, evde, işte, sporda; her an destek olmak üzere formüle edilen bu karışımlar, arıların en besleyici ürünlerini bir araya getiriyor.

Günde 1 Kaşık ile Beslenmenize Değer Katın...

Saf Anadolu propolisinin fenolik ve flavonoid bileşenleri ile arı sütünden gelen Royalaktin ve 10-HDA'yı içeren bu karışımlar, kovandan sofraya tüm besin içeriğini koruyarak size ulaşıyor. Her gün 1 tatlı kaşığı BEE'O Propolis Arı Sütü Ham Bal Karışımı ile beslenmenize değer katın.

Yılın Anne Dostu Ürünü ödüllü BEE'O Propolis Arı Sütü Ham Bal Çocuk Karışımı , doğal mı doğal, lezzetli mi lezzetli, besleyici mi besleyicidir!

Anlaşmalı Bankalar