
Sürdürülebilir Üretim
Çevre dostu ve izlenebilir

Sözleşmeli Arıcılık
Kovandan sofraya prensibi

Ham Bal ile tatlandırılmış
Katkı maddesi, alkol, gluten, GDO, boyar madde ve koruyucu, içermez.

Tamamen Doğal
İlave koruyucu ve katkı maddesi içermez

Besleyici İçerik
Vitaminlerden, fenolik ve flavonoidlerden zengin
Ürün Detay
Günlük hayatın koşturmacası içinde yediklerimize yeterince dikkat edemeyebiliriz. Bu durumda her an yanımızda taşıyabileceğimiz, beslenmemize değer katan %100 doğal ürünlere ihtiyaç duyarız.
İşte tam da bu ihtiyacınız için harika bir ürün geliştirdik!
BEE'O ON THE GO Propolis - Zerdeçal - Zencefil - Tarçın ve Ham Bal karışımı, %100 Doğal içeriği, tek kulanımlık ambalajı ile okulda, ofiste, sporda, seyahatte her an yanınızda. İster direkt, isterseniz soğuk ve ılık içeceklerinize katarak veya meyveli yoğurdunuz ile birlikte.. Sabah kahvaltısında, öğün aralarında, spor öncesi veya sonrası, sınav öncesi veya sonrası, yatmadan önce süt ile birlikte, dört mevsim boyunca...
Hayatına lezzet katmak isteyenler, bir yandan da tamamen doğal olsun diyenler..
BEE'O ON THE GO ile mutlu çocuklar, rahat anneler..
7'li Propolis On The Go Paket: 7 adet 7 gramlık ON THE GO içerir.
12'li Propolis On The Go Kutu: 12 adet 7'li paketten oluşan kutu. (84 günlük kullanım)
Ürün içeriği: Ham Bal (%94), Saf Anadolu propolisi (%2), Zerdeçal (%2), Zencefil (%1), Tarçın (%1) İlave şeker içermez. Ham balla tatlandırılmıştır. Katkı ve koruyucu içermez %100 doğaldır. Ürünlerimiz iyi arıcılık uygulamalarının hedeflendiği “Sözleşmeli Arıcılık” modeli ile üretilmiştir.
Tesislerimiz GMP, BRC, IFS, ISO9000, ISO22000, Helal Sertifikalıdır.
Kullanım Önerisi: Ürünü doğrudan ya da sevdiğiniz katı veya sıvı (ılık veya soğuk) gıdalarınıza karıştırarak tüketebilirsiniz.
Muhafaza Koşulları: Ürünü kuru bir ortamda, oda sıcaklığında (yaklaşık 22°C) saklayınız, daha yüksek sıcaklıktan ve güneş ışığından koruyunuz.
Ham Bal; 45 derecenin üzerindeki sıcaklıklara ısıtılmamış ve 300 mikrondan daha küçük filtreler ile filtre edilmemiş baldır. Besin değeri kovandaki haliyle korunmuştur. Pastörizasyon ve filtrasyon balın içerisinde doğal olarak bulunan enzimlerin, vitaminlerin, fenoliklerin, flavonoidlerin ve polenlerin azalmasına neden olur. Ham Bal, 45 derecenin üzerindeki sıcaklıklara ısıtılmadığından ve 300 mikrondan daha küçük filtreler ile filtre edilmediğinden besin içeriği tüm doğallık ve saflığı ile korunmaktadır.
