Top
Sepetinizde Bulunan Ürünler

Blog

  • Arı Ekmeğinin Faydaları
    Arı Ekmeğinin Faydaları

    Arılar, doğada sürdükleri yaşamları boyunca toplamış oldukları polenleri kendi enzimleri ile birleştirir ve petek gözlerinde saklarlar ve bir nevi kendi ekmeklerini meydana getirirler. Ortaya çıkardıkları bu ürün ise arı ekmeği olarak adlandırılır. 

  • Ham Ballar ve Faydaları
    Ham Ballar ve Faydaları

    45°'nin üzerindeki sıcaklıklara ısıtılmamış ve 300 mikrondan daha küçük filtreler ile filtre edilmemiş ballar, “ham bal” olarak tanımlanır.

  • Organik Sertifikasyon Nedir?
    Organik Sertifikasyon Nedir?

    Organik sertifikasyon denilen olgu, organik tarımcılık yapılarak yetiştirilen her türlü besin maddesinin ve pek çok tarım ürününün gerçek anlamda “organik” olduğunun resmiyete döküldüğü bir sertifika modelidir.

  • Organik Taze Arı Sütü Nedir? Nasıl Kullanılmalıdır?
    Organik Taze Arı Sütü Nedir? Nasıl Kullanılmalıdır?

    Organik taze arı sütü, işçi arıların yutak üstü salgı bezlerinden salgıladığı, kovanda yavru arıların ve kraliçe arının beslenmesinde kullanılan doğal bir arı ürünüdür. 


  • Propolis Damla
    Propolis Damla

    Doğal arı ürünlerinden biri olan propolis, arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından toplandığı reçinemsi bir madde olup, fenolik ve flavonoid içeriği bakımından son derece zengindir. 

  • Taze Arı Sütü İçeriği
    Taze Arı Sütü İçeriği

    Arıların doğaya sağladığı pek çok faydayla birlikte, insan sağlığı için oldukça yararlı bir ek besin olarak kullanılabilecek arı sütü içeriği de arılar tarafından doğal olarak meydana getirilen içeriklerdendir.

  • Taze Arı Sütü Kullanımının Faydaları
    Taze Arı Sütü Kullanımının Faydaları

    Taze arı sütü, yavru arılar ile kraliçe arının beslenmesi ve gelişimi için gerekli olan kremsi yapıda krem-beyaz renkli bir doğal bir gıdadır. Besin içeriği son derece zengin olan bu ürün, işçi arıların salgı bezlerinden salgılanarak ortaya çıkartılır.

  • Arı Sütü
    Arı Sütü

    Arı sütü; kovan içerisindeki genç isçi arıların bol miktarda polen ve bal tüketerek yutak üstü salgı bezlerinden salgıladıkları değerli bir besindir. 

  • Polen Arı Ekmeği
    Polen Arı Ekmeği

    İnsanın en çok tükettiği besinlerden biri ekmektir... İnsanlar, doğanın sunduğı tarım ürünlerini yine kendileri işleyerek en değerli besin kaynakları olan ekmeği elde ederler.

  • Ham Bal
    Ham Bal

    Bal, kovandan alndığı ham hali ile tüketilebilen bir gıdadir. Ama bal kovandan elde edildikten kısa bir süre sonra katılaşır yani kristallesir. 

Anlaşmalı Bankalar