Top
Üye Girişi Yeni Üye Kayıt Sepetim

Sepetinizde Bulunan Ürünler

Blog

  • Arı Ekmeğinin Faydaları
    Arı Ekmeğinin Faydaları

    Arılar, doğada sürdükleri yaşamları boyunca toplamış oldukları polenleri kendi enzimleri ile birleştirir ve petek gözlerinde saklarlar ve bir nevi kendi ekmeklerini meydana getirirler. Ortaya çıkardıkları bu ürün ise arı ekmeği olarak adlandırılır. 

  • Ham Ballar ve Faydaları
    Ham Ballar ve Faydaları

    45 °C’den yüksek sıcaklıklara maruz kalmamış yani pastörize edilmemiş ve içindeki polenler tutulacak şekilde filtre edilmemiş ballar, “ham bal” olarak tanımlanır.

  • Propolis Damla
    Propolis Damla

    Doğal arı ürünlerinden biri olan propolis, arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından toplandığı reçinemsi bir madde olup, fenolik ve flavonoid içeriği bakımından son derece zengindir. 

  • Taze Arı Sütü Kullanımının Faydaları
    Taze Arı Sütü Kullanımının Faydaları

    Taze arı sütü, yavru arılar ile kraliçe arının beslenmesi ve gelişimi için gerekli olan kremsi yapıda krem-beyaz renkli bir doğal bir gıdadır. Besin içeriği son derece zengin olan bu ürün, işçi arıların salgı bezlerinden salgılanarak ortaya çıkartılır.

  • Arı Sütü
    Arı Sütü

    Arı sütü; kovan içerisindeki genç isçi arıların bol miktarda polen ve bal tüketerek yutak üstü salgı bezlerinden salgıladıkları değerli bir besindir. 

  • Polen Arı Ekmeği
    Polen Arı Ekmeği

    İnsanın en çok tükettiği besinlerden biri ekmektir... İnsanlar, doğanın sunduğı tarım ürünlerini yine kendileri işleyerek en değerli besin kaynakları olan ekmeği elde ederler.

  • Ham Bal
    Ham Bal

    Bal, kovandan alndığı ham hali ile tüketilebilen bir gıdadir. Ama bal kovandan elde edildikten kısa bir süre sonra katılaşır yani kristallesir. 

Anlaşmalı Bankalar