Top
Üye Girişi Yeni Üye Kayıt Sepetim
Sepetinizde Bulunan Ürünler

Blog


Kırışıklık ve Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakımının Sırları

Doğal cilt bakımı trendi her geçen gün daha da popüler hale geliyor. Bu trendin öne çıkan doğal bileşenlerinden biri de arı zehri. Kırışıklık görünümünü azaltma konusunda arı zehrinin etkisi sizi de şaşırtabilir! Şimdi, arı zehrini ve cilt bakımındaki yaşlanma ve kırışıklık karşıtı faydalarını birlikte inceleyelim.

Arı Zehri Nedir?

Arı zehri, arıların savunma mekanizması olarak kullandığı doğal bir madde. Ancak, cilt bakımında kullanıldığında eşsiz faydaları ortaya çıkıyor. Arı zehrinin bileşiminde, apamin, adolapin, melittin başta olmak üzere, pek çok peptid ve enzimler yer alır. Arı zehri, bu peptid ve enzimler sayesinde ciltte pek çok faydalı etki gösterebilir.

Arı Zehrinin Cilde Faydaları

Arı Zehrinin Ciltte Faydaları

Arı zehri, içeriğinde bulunan hyaluronidazlar sayesinde cildin derinliklerine kolayca nüfus eder.

Arı zehri, içeriğindeki melittin sayesinde düz kasları uyarır, dolaşımı arttırarak uygulandığı bölgeye kolajen ve elastin liflerinin göçünü destekler.

Artan kolajen ve elastin, cildin daha dolgun ve daha canlı olmasını sağlarken aynı zamanda cilt elastikiyetini de arttırır.

Arı zehrinin ciltte yaşlanma ve kırışıklık karşıtı etkiler gösterdiği, ince kırışıklıkların ortadan kaldırılmasında etkili olduğu ve derin kırışıklıkların görünümünde azalma sağladığı biliniyor.

Arı Zehri Nasıl Kullanılır?

Arı zehri genellikle krem veya serum formunda bulunur. BEE’O’nun Arı Zehirli Propolisli Yaşlanma ve Kırışıklık Karşıtı Set’i ile tanıştınız mı?

Arı Zehri Nedir ?

BEE’O APIBEAUTY Arı Zehirli Yaşlanma ve Kırışıklık Karşıtı Göz Çevresi Serumu, BEE’O APIBEAUTY Arı Zehirli Yaşlanma ve Kırışıklık Karşıtı Yüz Serumu ve BEE’O APIBEAUTY Arı Zehirli Yaşlanma ve Kırışıklık Karşıtı Yüz Bakım Kremi ürünlerinden oluşan bu harika set ile arılardan cildinize eşsiz dokunuşu keşfedin…

Anlaşmalı Bankalar