Top
Üye Girişi Yeni Üye Kayıt Sepetim
Sepetinizde Bulunan Ürünler

Blog


Bağışıklığınızı Güçlendirmenin Lezzetli Yolu: BEE'O UP Propolis Shot ile Kışa Hazır Olun!

Soğuk kış günleri yaklaşırken, bağışıklığınızı desteklemenin ve enerjinizi artırmanın lezzetli bir çözümü var: BEE'O UP Propolis Shot! Arıların Anadolu coğrafyasından özenle topladığı, BEE’O’nun patentli saf Anadolu propolisi ile zenginleştirilmiş bu özel karışım, C vitamini, D3 vitamini ve çinko içeriğiyle kış mevsiminde her an yanınızda!

up shot c shot beeo shot

Güçlü Vitamin ve Mineral Desteği

Her 50 ml'lik tek içimlik BEE'O UP Propolis Shot, 500 mg patentli saf BEE’O Anadolu Propolisi, 10 mg çinko glukonat, 1000 IU D3 vitamini ve 1000 mg C vitamini içerir. İçeriğinde bulunan doğal C vitamini, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunda rol oynarken aynı zamanda normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur.

Eşsiz Lezzet Deneyimi

BEE'O UP Propolis Shot, doğal portakal suyu ve ham bal ile tatlandırılmıştır. Katkı maddesi ve GDO içermeyen %100 doğal formülü ile her yudumda bağışıklık sisteminizin desteklendiğini bilerek kış mevsiminin keyfini çıkaracaksınız.

Soğuk kış günlerine hazırlıklı bir şekilde girmek için BEE'O UP Propolis Shot'u günlük rutininize ekleyin. Doğadan gelen bu destekle sağlığınıza adım atın ve enerji dolu bir kış geçirin!

Anlaşmalı Bankalar