-
PROPOLİS
DAMLALARPropolis, arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı, antioksidan maddelerden oluşan doğal bir arı ürünüdür. - PROPOLİSLİ
ÇEREZLİ
BALLI KARIŞIMLARKeçiboynuzu, özellikle Akdeniz ikliminin hakim olduğu bölgelerde yetişen; diyet lifi içeriğinin %50’sini oluşturan polifenoller sayesinde yüksek antioksidan aktiviteye sahip bir bitki türüdür. - ARI SÜTÜ
POLEN
ARI EKMEĞİArıların beslenmesinde protein kaynağı olarak önem taşıyan polen, bileşimindeki yağlar, karbonhidratlar, lifler, mineraller, amino asitler, fenolik bileşikler ve vitaminler nedeniyle oldukça değerli bir besin maddesidir. - HAM
BALLARBal, arıların bitki nektarları ve salgılardan ürettiği, kendine özgü maddeler ile birleştirerek değişikliğe uğrattığı, su içeriğini düşürdüğü ve petekte depolayarak olgunlaştırdığı doğal ve değerli bir besindir. - PROPOLİSLİ
BALLI ÇİKOLATAİlave yağ ve şeker içermeyen BEE’O Propolisli Ham Ballı Çikolata, ham bal, kakao ve propolisi bir araya getiriyor. Hem çocuklarınızın hem de sizin vazgeçilmeziniz olacak bu doğal lezzeti hemen keşfedin. - PROPOLİSLİ ARI SÜTLÜ
BALLI KARIŞIMLARArı sütü; kovan içerisindeki genç işçi arıların bol miktarda polen ve bal tüketerek yutak üstü salgı bezlerinden salgıladıkları, ana arı ve yavruların beslenmesinde kullanılan değerli bir besindir. - CİLT BAKIMI
- KAMPANYALAR
İNDİRİMLİ PAKETLER - EL EMEGI
GOZ NURU
Blog
Propolis Damla
Doğal arı ürünlerinden biri olan propolis, arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından toplandığı reçinemsi bir madde olup, fenolik ve flavonoid içeriği bakımından son derece zengindir. Arılar propolisi kovanda steril ortamı sağlamak amacıyla kullanılır. Propolisin içeriğinde 300’den fazla bileşik tespit edilmiş olup, polifenoller, terpenoidler, amino asitler, uçucu organik asitler, ketonlar, kumarin, kuinonlar, vitamin ve mineraller bulunmaktadır. Propolisin yapısı, toplandığı bitkinin çeşidine, arı tarafından toplanma ve kullanım şeklinde, arıcının üretim sekline ve insan gıdasına uygun hale getirilirken kullanılan yöntemlere göre değişiklik gösterir. Propolis kovanda üretildiği hali ile tüketilememektedir. İnsan tüketimine uygun hale getirilmesi ve vücudumuzun bu üründen faydalanabilmesi için işlenmesi gerekmektedir. Bu işleme yöntemleri son derece önemlidir. Yanlış işleme teknikleri, çok değerli bir gıda olan propolisin özelliğini ve aktivitesini tamamen kaybetmesine yol açabilir. Bu nedenle propolis mutlaka uzmanlar tarafından, uygun alt yapı, bilgi ve teknik donanım ile işlenmeli ve insan tüketimine sunulmalıdır.

