Top
Üye Girişi Yeni Üye Kayıt Sepetim
Sepetinizde Bulunan Ürünler

Blog


Doğal Propolis Ürünlerimizi Denediniz mi?

Ballı Propolisli Dudak Koruyucu

Önceki blog yazımızda size doğal bir arı ürünü olan propolisten, nereden elde edildiğinden ve başlıca özelliklerinden bahsetmiştik. Yüksek oranda fenolik ve flavonoid maddeler içeren propolis, arılar için çok önemli olduğu gibi, insanlar tarafından da yüzyıllardır kullanılmaktadır.

Yazının geri kalanında, saf propolis içeren, tamamen doğal ürünlerimizden kısaca bahsedeceğiz.

Propolisli Karışımlar

Ham bal ve propolis içeren, bunun yanı sıra Antep fıstığı, kakao, fındık, keçiboynuzu gibi bileşenler ile lezzetlendirilen, ya da çocuklar için arı sütü ile karıştırılarak özel olarak üretilen karışımlarımız, sabah kahvaltılarına tat katmak için ideal oldukları gibi, öğün aralarında, okulda ya da ofiste pratik ve besleyici bir seçenek olarak da tercih edilebilirler. Şeker içermeyen, ham bal ile tatlandırılan bu ürünler, çocuklarda beslenmesine katkıda bulunurlar.

Her damak tadına hitap eden; doğrudan veya ekmek üzerine sürebileceğiniz ya da yoğurt, süt gibi gıdalar ile karıştırarak tüketebileceğiniz propolisli karışımlarımız, içerdikleri lif, vitamin ve mineraller ile hem beslenmenize katkı sağlamak, hem de doğal yoldan sağlıklı beslenmek için ideal ürünler.

Propolis Damlalar

Propolis Damla ve Suda Çözünebilir Propolis Damla olmak üzere ikiye ayrılan propolis damla ürünlerimiz, saf propolisin doğal içeriği tamamen korunarak üretilip sizlere ulaştırılmaktadır.

Propolis damlayı bal, yoğurt, pekmez, ekmek gibi çeşitli katı gıdalar ile, suda çözünebilir propolis damlayı ise hem katı hem de sıvı gıdalar ile karıştırarak tüketebilirsiniz.

Damla ürünlerimiz hem eczanelerde hem online mağazamızda bulunabilir.

Tek Kullanımlık Pratik Ambalajlar: On the Go

Propolisin yanı sıra zencefil, zerdeçal, tarçın ve ham bal da içeren Propolis On the Go ise, doğrudan ya da katı ve sıvı gıdalar ile karıştırılarak tüketilebilir. Bu ürünün özelliği tek kullanımlık ambalajda olması ve propolisin yanı sıra tarçın, zencefil, zerdeçal gibi değerli bitkilerin özütlerini de içermesidir.

Propolisli Ham Ballı Çikolata

Çikolata, hemen hemen herkesin sevdiği, kimileri için ise vazgeçilmez olan, dört mevsim tüketilebilen yeri doldurulamaz bir tatlı! Ham bal, propolis ve kakao üçlüsünün bir araya geldiği, ilave yağ ve şeker içermeyen bir doğal lezzet seçeneği olarak beğenilerinize sunulan propolisli ham ballı çikolata, hem çocukların hem yetişkinlerin keyifle tüketebileceği, özellikle kahvenin yanında yemek için ideal bir ürün!

Ballı Propolisli Dudak Koruyucu

Doğal ve besleyici yağların, propolis ve ham bal ile birleşmesiyle oluşan Ballı Propolisli Dudak Koruyucu, zengin nemlendirici formülü ile kuruyan dudakları yumuşatıp rahatlatır. Her türlü zorlu hava koşulunda yanınızda olur. 

Online mağazamızı ziyaret etmeyi unutmayın!

Ürünlerimizi hazırlarken kullandığımız propolis esktraksiyon yöntemimiz; TÜBİTAK, TTGV ve TÜSİAD tarafından 2016 yılında İnovasyon ödülüne layık görülmüştür. Hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından gönül rahatlığıyla tüketilebilecek helal sertifikalı propolis ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak ve online sipariş vermek için, online mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.

Anlaşmalı Bankalar