Top
Üye Girişi Yeni Üye Kayıt Sepetim
Sepetinizde Bulunan Ürünler

Blog


Çocuk Beslenmesinde Propolis ve Diğer Arı Ürünleri

Yeterli ve dengeli beslenme, her yaştan herkes için önemli… Bedensel ve zihinsel gelişimleri hızlı bir şekilde devam etmekte olan çocuklar için ise doğru beslenmenin apayrı bir önemi var. Öyle ki belli başlı enerji ve besin kaynaklarını gerekli miktarda almaları, çocukların kişisel mutluluklarından okuldaki başarılarına kadar hayatlarını hemen hemen her alanda etkiliyor. Çocuklarını önemseyen ebeveynler tarafından da propolis, arı sütü, ham bal gibi arı ürünleri ve onlar kullanılarak üretilen besinler de, çocukların beslenmesine doğal yollardan katkıda bulunmak için tercih edilebilecek ürünler olarak ön plana çıkıyor. Bu ürünlerden ve çocuklarınızın beslenmesine sağlayacakları katkıdan bahsetmeden önce, propolis ve arı sütüne kısaca değinelim:

Propolis Nedir ?

Propolis, arıların bitkilerin reçinemsi bölümlerinden elde ettiği, fenolik ve flavonoid maddelerden oluşan doğal bir arı ürünüdür. Propolisin fenolik - flavonoid madde içeriği, nardan 80 kat daha yüksektir.

Propolis fiyat

Arı sütü Nedir ?

Arı sütü, işçi arılar tarafından salgılanan, kovandaki yavru arıları ve kraliçe arıyı beslemek için kullanılan bir diğer doğal arı ürünüdür. Arı sütü, içeriğinde doğal olarak bulunan ve başka bir gıdada olmayan 10-HDA ve royalaktin bileşenleriyle özel bir gıdadır.

Ari sütü fiyat

ham ballı dogal karışımlar arı sütü ham bal

Çocuklarınızın Beslenmesine Propolis Katkısı

Yazıyı sonlandırmadan bahsetmemiz gerektiğini düşündüğümüz, çocuk beslenmesine katkı sağlaması için tercih edilebilecek bir diğer ürün de suda çözünebilen propolis damla. Standardize edilmiş oranda saf propolis içeren bu ürün; su, süt, meyve suyu gibi soğuk ya da ılık içeceklere katılarak tüketilebiliyor. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde test edilerek etkinliği kanıtlanmış olan propolis damla, tamamen doğal besin içeriği ile biyolojik aktivitesi korunarak tüketicilere sunuluyor. Ham bal kullanılarak tatlandırılmış, ilave şeker içermeyen doğal karışımlar ise, çocukların damak tatlarına uygun bir diğer seçenek…Propolis, ham bal, propolis ,arı sütü ya da arı sütü,ham balın bir araya gelmesiyle üretilen, yüksek besin değerine sahip olan bu lezzetli karışımlar, kaşıklanarak ya da ekmeğe sürülerek tüketilebilir ve çocuklara vitamin, protein ve mineral desteği sağlayarak beslenmelerine katkıda bulunur.

Anlaşmalı Bankalar