Çam Balı Nedir?

Çam bali, çiçek balindan oldukça farkli bir bal türü olarak karsimiza çikiyor. Diger adi salgi bali olan bu besin, çam agacinin gövdesinden elde ediliyor.

Çiçek baliyla kiyaslandiginda salgi balinin hem fruktoz hem de glikoz oraninin çok düsük oldugu da söylenebilir. Bununla birlikte bu bal, yillarca kolaylikla muhafaza ediliyor, balin kalitesi de asla bozulmuyor. Donma ve sekerleme yapmayan bu balin besin degeri de oldukça yüksek. 

Çam Balini Nasil Tüketmeliyiz?


Çam bali, kahvalti masanizda mutlaka olmasi gereken besinler arasindadir. Beslenmenize deger katmak,bu bal sayesinde mümkündür. O yüzden kahvaltida ya da diger ögünlerinizde bu bali rahatlikla tüketebilirsiniz, tabii ölçülü olmak kaydiyla…  Afiyet olsun.

Bal sezonunun son ve degerli ürünü, helal sertifikali BEE'O Çam Bali sizin için en saf haliyle, pastörize ve filtre edilmeden besin degerleri korunarak sofralariniza geliyor. Çam bali satin almak için tiklayin

 

Burada yazilanlar bilgilendirme amaçlidir. Detayli bilgi için doktorunuza danisabilirsiniz.

Anlaşmalı Bankalar
Top

Sepetinizde Bulunan Ürünler