Malzemeler:
- 3 yemek kaşığı glutensiz yulaf ezmesi
- 3 küçük dilim kaşar peyniri
- 2 küçük dilim hindi füme
- 1 adet yumurta
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 3 tatlı kaşığı BEE’O Polen
- İstenilen baharatlar, tuz
Hazırlık:
- Yumurta, yoğurt, baharatlar, tuz ve BEE’O Polen’i homojen bir hale getirmek üzere çırpalım.
- Yağlı kağıt serdiğimiz ve ısıttığımız tost makinesinin içerisine hamur harcımızı yayalım ve üzerini de yağlı kağıtla kapatarak pişirelim.
- Hamur pişip ekmek kıvamı aldığında bir bölümüne hindi füme ve kaşar peynirini de koyup hamuru tost şeklinde ikiye katlayalım.
- Peynir eriyene kadar tost makinesinde bekletelim.
Afiyet Olsun!