-
PROPOLİS
DAMLALARPropolis, arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı, antioksidan maddelerden oluşan doğal bir arı ürünüdür. - PROPOLİSLİ
ÇEREZLİ
BALLI KARIŞIMLARKeçiboynuzu, özellikle Akdeniz ikliminin hakim olduğu bölgelerde yetişen; diyet lifi içeriğinin %50’sini oluşturan polifenoller sayesinde yüksek antioksidan aktiviteye sahip bir bitki türüdür. - ARI SÜTÜ
POLEN
ARI EKMEĞİArıların beslenmesinde protein kaynağı olarak önem taşıyan polen, bileşimindeki yağlar, karbonhidratlar, lifler, mineraller, amino asitler, fenolik bileşikler ve vitaminler nedeniyle oldukça değerli bir besin maddesidir. - HAM
BALLARBal, arıların bitki nektarları ve salgılardan ürettiği, kendine özgü maddeler ile birleştirerek değişikliğe uğrattığı, su içeriğini düşürdüğü ve petekte depolayarak olgunlaştırdığı doğal ve değerli bir besindir. - PROPOLİSLİ
BALLI ÇİKOLATAİlave yağ ve şeker içermeyen BEE’O Propolisli Ham Ballı Çikolata, ham bal, kakao ve propolisi bir araya getiriyor. Hem çocuklarınızın hem de sizin vazgeçilmeziniz olacak bu doğal lezzeti hemen keşfedin. - PROPOLİSLİ ARI SÜTLÜ
BALLI KARIŞIMLARArı sütü; kovan içerisindeki genç işçi arıların bol miktarda polen ve bal tüketerek yutak üstü salgı bezlerinden salgıladıkları, ana arı ve yavruların beslenmesinde kullanılan değerli bir besindir. - CİLT BAKIMI
- KAMPANYALAR
İNDİRİMLİ PAKETLER
Ham Bal
Bal, kovandan alndığı ham hali ile tüketilebilen bir gıdadir. Ama bal kovandan elde edildikten kısa bir süre sonra katılaşır yani kristallesir. Halk arasında bu durum şekerlenme olarak da adlandırılır. Aslında bu tamamen doğal bir olaydır ve bal hali ile de tüketilebilir. Ancak tamamen doğal olan ve sadece fiziksel bir değişim olan bu durumu engellemek için, ballara pastörizasyon dedigimiz, 65-76°C aralığında yüksek sıcaklık işlemi uygulanmaktadir. Süt ve meyve sularını raf ömrünü sağlamak amacıyla uygulanan bu işlemin ballara uygulanması hiç gerekli değildir. Zaten bal kovandan çıktığı haliyle bozulmayan, raf ömrü çok uzun bir gıdadır. Bu işlemin bala uygulanıyor olmasının tek amacı; balların, raflarda daha uzun süre seffaf ve berrak bir şekilde kalmasını sağlamaktadır. Ancak bal 45°C’nin üzerinde ısıtıldığında, besin değeri azalmaktadir. Içerisindeki enzimler, proteinler, vitaminler ve fenolik flavonoid yapıdaki değerli bileşenler zarar görmektedir. Bu sebeple balın pastörize ve filtre edilmemiş ham hali ile tüketilmesi daha doğrudur.


